Preporučamo: Lisboa Lounge

Lisboa Lounge je mali bistro s odličnom hranom i party podrumom. Dvojica su vlasnika, Lisabonaca, nakon studija turizma u Beču otvorila prvi lisabonski kafić u gradu, naziva Pessoa Lounge. Pessoa je najpoznatiji pjesnik Portugala a kako je kafić bio izuzetno popularan, vlasnici su odlučili i u novome zadržati svojeg “zaštitnika” te je puni naziv Lisboa Lounge, powered by Pessoa Lounge.

Ovdje ćete naći djelić Lisabona u srcu Beča te pojesti najbolje Pastel de nata izvan Portugala. Pastel de nata su košarice od tijesta s kremom od vanilije. Dobili smo i recept pa ih možete pripremiti i sami kod kuće.

Na podu bistroa su granitne kocke poslagane na isti način kao i na ulicama Lisabona a jelovnik je malen ali odličan. Hobotnica na salatu kao predjelo je izuzetno meka i ukusna a sirevi su, prema očekivanju – odlični! Kušajte i portugalsku kavu ili koje izvrsno crno vino. Znamo da bakalar nije baš svima omiljena riba no ona je nacionalno jelo Portugala i preporučamo da barem jednom probate neko od jela s bakalarom koja se nude. Nama je sve bilo jako ukusno, atmosfera odlična a osoblje ugodno. Ako ste se toliko prejeli i sa tugom gledate u tek ispečeni Pastel de nata, čiji se miris širi prostorijom, ne brinite! Zamolite da vam ga zapakiraju za van, u lijepim kartonskim kutijama u kojima Pastel možete ponijeti i kao poklon.


  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Predmet

  Spam zaštita

  ID slike

  Vaša poruka

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]


  Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
  author
  Od Okusi
  Marketing
  Kategorije
  Oglasi
  Booking.com
  Booking.com
  Facebook
  Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
  Okusi.eu izbornik