Nastasja Chiara Petrić i Chiarin tanjurić

Predstavljamo vam Nastasju Chiaru Petrić, čija Facebook stranica odnedavno privlači pažnju među mamama. Iako još nema niti svoju web stranicu niti blog, Nastasja se trudi svakodnevno objavljivati savjete i recepte, koliko god joj to obaveze dopuštaju.

Nastasja Chiara Petrić se profesionalno bavi kuhanjem, nakon što je na trećoj godini Učiteljskog fakulteta shvatila da se upravo tu krije njen pravi poziv. Nakon televizijskog showa Masterchef te snimljene kuharske emisije za slastice “Slatki Božić”, svoju karijeru je započela kao sous chef u hvarskom restoranu diVino gdje je provela tri godine.

Uz završenu kuharsku školu, iskustvo je stjecala u zagrebačkom restoranu Prasac, te višestruko nagrađivanom restoranu Bistro Apetit. Osim što je završila školu za kuhara i slastičara, Nastasja je i član Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma.

 

 

 

Nastasja je sudjelovala u izradi kuharice poznatog chefa C. Cabaliera koja je 2015. proglašena najboljom profesionalnom kuharicom u Hrvatskoj prema prestižnom Gourmand World Cookbook Awards izboru, te je osvojila treće mjesto na svijetu u kategoriji mediteranske kuhinje (Dun Gifford nagrada). Održavala je i dječje kuharske radionice za koje je također izrađena mini kuharica Mala škola kuhanja, te i sama svoje iskustvo širi kroz razne tečajeve kuhanja. Posebnu pažnju je posvetila zdravoj prehrani tokom trudnoće, a sada istu tu pažnju posvećuje prehrani svoje jednogodišnje djevojčice Gaie. Na svojoj nedavno otvorenoj Facebook stranici Chiarin tanjurić dnevno objavljuje slike i recepte jela koja sprema za sebe i obitelj. Najveću pozornost posvećuje zdravim slasticama i praktičnim idejama za zaposlene mame.

Nakon ljeta Nastasja započinje i sa kuharskim radionicama koje će biti prilagođene trudnicama, a nakon toga i mini radionicama zdrave prehrane za djecu.

Nastasju možete pratiti i na Instagramu pod Chiaras.little.plate


  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Predmet

  Spam zaštita

  ID slike

  Vaša poruka

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]


  Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
  author
  Od Okusi
  Marketing
  Kategorije
  Oglasi
  Booking.com
  Booking.com
  Facebook
  Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
  Okusi.eu izbornik