Andrea Cukrov je blogerica Cukar

Andrea Cukrov je prava pionirka food bloganja. Ova je diplomirana arheologinja odavno svoju strast našla u kuhinji a prije gotovo 14 godina je pokrenula blog Voće i povrće. Blog je u jednom momentu preimenovala u Cukar, blizak njenom prezimenu. «Sve je započelo kao igra bez ikakve naznake da će prerasti u ozbiljan posao a danas je hrana moja svakodnevna preokupacija i inspiracija,» kaže Andrea.

Zahvaljujući blogu ostvarila je mnogo lijepih suradnji i stekla nove prijatelje. Andrea voli čitati o hrani, pisati o njoj, kuhati je i u konačnici fotografirati. Osim što bloga, vodi i kulinarske radionice, osmišljava recepte za brendove i magazine te fotografira i stilizira hranu. Autorica male božićne kuharice, suradnica nekoliko hrvatskih časopisa, Andrea još surađuje s nekoliko portala, stilizira hranu za razne kampanje od TV produkcije do digitalnih kampanja. Osvojila i neke nagrade (DIABLOG i Gastro zvijezda) i za nju je «blog Cukar danas više od hobija, on je definitivno postao moj životni stil». Jer što je život bez malo cukra (šećera).

Kada ne kuha i ne bavi se blogom većinu vremena provodi u druženju i igri sa svojom osmogodišnjom kćerkicom, a u zadnje vrijeme i trči po Savskom nasipu.

Na našem portalu je nekoliko Andreinih slatkih recepata, poput Žerbo kocki, mandarincina i ušećerenih badema.

http://cukar.com.hr


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Okusi
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik