Jelena Holenko Pirc poznaje svaki kutak Gorskog kotara

Poznajete ju već možda kao Lynx and Fox (Ris i lisica) ali ime joj je Jelena Holenko Pirc i s njom ćete upoznati Gorski Kotar u svoj njegovoj raskoši.

Jelena ima 30 godina,rođena je u Delnicama i izuzev fakultetskog školovanja u Opatiji gdje je magistrirala ekonomiju u turizmu, i nekoliko povremenih i znatiželjnih lutanja po Europi, Jelena je svoje obiteljsko gnijezdo svila upravo tamo gdje je provela većinu svog životnog vijeka. Ova mlada majka “preslatke djevojčice i supruga divnog čovjeka,” učinila je to u – za nju najljepšem mjestu na svijetu.

Shvativši da Lijepa Naša i Gorski Kotar nisu ništa manje vrijedni od ostatka zemalja na svijetu, Jelena je svoju sreću pronašla istražujući sve one neistražene i skrivene ljepote ovog prekrasnog kraja te je postala lokalna turistička vodičica, interpretatorica i animatorica. Kad ne radi, obrazuje se i dalje, kako bi svoje ture učinila što zanimljivijima.

Svoju strast i znatiželju prema krhkosti, ali i oštrini Gorskog Kotora, Jelena već cijelo desetljeće prenosi na one koji, slučajno ili ne, zalutaju u njegove predjele.

“Cilj u budućnosti je da što više ljudi i turističkih agencija te turoperatora prepozna moj rad. Nudim stvarno kvalitetnu uslugu interpretacije svog kraja. Ljudi, turisti traže autentični doživljaj, ja im ga mogu ponuditi,” priča Jelena.

“Jedna od zanimljivosti je dakako tura za ljubitelje hrane “Foodies tura”. Gorski kotar ne obiluje restoranima, ali oni koji čine ponudu smatram da rade dobar posao” priča Jelena i govori nam o lokalnim specijalitetima i mjestima gdje ih se može pojesti.

Koliko samo tajni, mistike, mitologije, bajkovitih pogleda i skrivenih predjela krije Gorski kotar, Jelena će Vam prenijeti na iskren i autentičan način. No – ona je i sama takva. Kao vodič sa jednakom strašću radi s individualnim gostima, obiteljima, grupama poslovnjaka, prijatelja ili djece na školskim izletima.

Postoji ta životna energija koja se naprosto ne da odglumiti, a prepoznati ćete je onog trena kada vas Jelena provede kroz lud, nezaboravan i mističan provod kroz Gorski kotar, pješice ili biciklom. Vama preostaje samo slijediti je.

 

 

Web : www.lynxandfox.com

Mail : jelena@lynxandfox.com

Mob : +385911829892

 

Pripremila: Darja Paskojević


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Okusi
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik