Endem

We make your brand awesomely awesome

Dizajn & Arty Stuff

Dizajn je naša strast. Iza nas je bogato iskustvo, ali i dalje svakom novom projektu, bilo da se radi o stvaranju vizualnog identiteta ili modnom dizajnu, prilazimo s početnim žarom i entuzijazmom. Probleme doista vidimo kao izazove, a pristupamo im temeljito od početnog koncepta do produkcije. Pri tome ne sputavamo svoju kreativnost. Naprotiv, ona je najvažnija u cijelom procesu.

VIZUALNI IDENTITET/ PRINT/ PACKAGING/ DTP/ OBLJEPLJIVANJE/ INFOGRAFIKA/ BANERI/ 3D-CAD MODELING/ INDUSTRIAL DESIGN/ FASHION/ COPYWRITING

 

Web & Soc. Platforme

Iza našeg lijepog dizajna stoji i lijep kod. Što to znači? Više nego ikad ranije tehnologija je prisutna u našem životu, a internetske komunikacije postaju sve važnije, posebno s rastom društvenih mreža. Ključ uspjeha u tržišnoj utakmici je biti ukorak sa stalnim promjenama u tehnologiji, a to je moguće jedino uz iskustvo kakvo mi posjedujemo. Nadalje, pri razvijanju novih rješenja izuzetno nam je bitno da ona budu jednostavna za upotrebu krajnjim korisnicima i u službu toga stavljamo svoje znanje i kreativnost. Ali, uz vas smo i nakon što su stranice dovršene jer ćemo za vas kreirati i pratiti marketinške kampanje na platformi Google AdWords pomoću kojih će potencijalni korisnici brže i bolje doći do vaših proizvoda i usluga.

WEB DIZAJN / WEB DEVELOPMENT / WEBSHOP / MAGENTO WEB TRGOVINE / CMS / SEO / GOOGLE ADWORDS / FACEBOOK / APP / HOSTING / SUPPORT

 

Multimedija & All That Jazz

Najnovija dostignuća na području audio-vizualnih tehnologija udružena s našom kreativnošću i iskustvom pretvorit će vaše ideje u dojmljive slike, 3D oblike i zvukove. Prenijet ćemo poruku vašeg branda, a u uskoj suradnji s vama razvit ćemo je od početne ideje do gotovog materijala bilo da je riječ o videu, fotografiji ili 2D/3D animaciji. Pri tome nam je posebno važno da zadržimo visoke profesionalne standarde, i tehničke i kreativne, kako klijent ne bi dobio ništa manje od savršenog proizvoda.

VIDEO PRODUKCIJA / FOTOGRAFIRANJE / 2D – 3D ANIMACIJE / SOUND DESIGN

www.endem.hr


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Okusi
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik