Istarski festival pašte u Žminju: proslava tradicije i okusa

Ove godine, Žminj će ponovno biti domaćin jednog od najomiljenijih događaja u Istri – Istarskog Festivala Pašte. Održat će se 5. i 6. srpnja 2024. na lokaciji Zad kaštela. Ovaj dvodnevni događaj obećava bogat program prepun zabave, kulture i, naravno, ukusne domaće tjestenine.

 

 

Istarski Festival Pašte je godišnja manifestacija koja slavi bogatu kulinarsku tradiciju Istre. Ovaj festival okuplja ljubitelje tjestenine, domaće proizvođače, talentirane kuhare i entuzijaste iz cijele regije i šire. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnim aktivnostima, od radionica izrade domaće tjestenine do show cooking demonstracija vrhunskih kuhara. Manifestacija nudi i kulturno-umjetnički program, izložbe, natjecanja i bogat zabavni sadržaj za sve uzraste. Bilo da ste gurman koji želi isprobati nove okuse ili obitelj koja traži zabavan i edukativan vikend, Istarski Festival Pašte ima nešto za svakoga.

 

 

Istarski Festival Pašte u Žminju pruža jedinstvenu priliku za sve ljubitelje dobre hrane i kulturne tradicije da uživaju u dva dana ispunjena gastronomskim užicima, edukativnim radionicama i zabavnim aktivnostima. Ovaj festival ne samo da slavi tjesteninu kao bitan dio istarske kuhinje, već i povezuje zajednicu, promovira lokalne proizvođače i očarava posjetitelje svojim bogatim kulturnim programom.

Posjetitelji svih dobnih skupina moći će uživati u kreativnim radionicama, natjecanjima i glazbenim programima, dok će gurmani imati priliku degustirati raznovrsna jela pripremljena od strane vrhunskih kuhara. Festival također nudi edukativne sadržaje kroz izložbe i radionice koje ističu važnost očuvanja kulinarske baštine.

Dođite u Žminj 5. i 6. srpnja 2024. i doživite Istarski Festival Pašte – događaj koji slavi okuse, tradiciju i zajedništvo na najbolji mogući način.


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Okusi
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik