Island Flavours/Okusi otoka Krka

Island Flavours/Okusi otoka promotivna je kampanja kojom se na moderan način pokušava pristupiti tradicionalnoj gastronomskoj ponudi otoka Krka, a od 16.10. do 3.11. restoran Maris (kamp Omišalj) pokazat će vam što za njih znače Okusi otoka!

Jedan od najpoznatijih sastojaka otoka Krka je upravo krčko maslinovo ulje, naziv koji je 2016. godine zaštićen na razini Europske unije oznakom izvornosti.

Stoljetna tradicija uzgajanja na Krku rezultiralo je jednim od najkvalitetnijih i najzdravijih maslinovih ulja bez kojeg je nemoguće  zamisliti bilo koji krčki obrok.

Turistička zajednica općine Omišalj i kamp Omišalj iskoristili su ovo ‘vrijeme maslina’ kako bi osmislili neobičan jelovnik kojem je cilj u ovim jesenskim danima posjetiteljima probuditi znatiželju i avanturistički gastronomski duh!

Očekuju nas tako moderne verzije klasičnih i popularnih namirnica s otoka, poput sashimija od jadranske tune, pesta od raznih domaćih maslina, slane torte od domaćih sireva i mariniranih maslina, mousse od limuna i bijele čokolade s maslinovim uljem te mnoge druge uzbudljive gastronomske kreacije… Dobili smo za vas i recept za jedno jelo s janjetinom!

Kako bi vaš doživljaj bio potpun, kamp Omišalj pripremio je i posebnu ponudu smještaja. Dvije osobe, dva noćenja, opuštajuća atmosfera i nezaboravni okusi otoka. Vidimo se u Omišlju!

Rezervirajte svoje mjesto u restoranu Maris pozivom na +385 51 588 390

Više o posebnoj ponudi smještaja u kampu Omišalj pogledajte na linku.

Booking.com


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Okusi
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik