Tamara Ivančić je Ave dulcis

Tamara Ivančić se krije iza lijepog i maštovitog food bloga Ave dulcis. Tamara je 39-godišnja mama iz Pule, koja svaki slobodan trenutak provodi u kuhinji. Kada ne kuha, kontrolira nebo jer je zaposlena u kontrolori leta u pulskoj Zračnoj luci. Iz osnovne životne potrebe i djetinjstva provedenog s nonom (bakom) proizašla je velika ljubav prema kuhanju i kao rezultat svega Tamarin blog. “Rado se prisjećam nonine kuhinje, neki njeni recepti već su na blogu a sigurno će ih biti još. Nonini pljukanci i maneštre nemaju konkurencije i tek sad sam svjesna njihove kvalitete” kaže Tamara.

Blog je nastao kao potreba za sređivanjem brojnih papirića po kojima su bili zapisivani recepti. “Dosta mi je bilo cedulja i ceduljica s receptima koje sam stalno gubila i tražila, sinulo mi je da bi blog mogao biti moja savršna zbirka omiljenih recepata i tako je sve krenulo. Recepte koje sam isprobala odlučila sam predstaviti na  blogu uz osobne komentare i popratiti ih autorskim fotografijama.”

Iako je Tamara bila početnica u fotografiranju, kroz pripreme hrane za postove na blogu, otkrila je dvije nove ljubavi: pripremu hrane za snimanje odnosno food styling te fotografiju.

“Fotografija je postala moja velika ljubav pa sam sam odlučila kupiti dslr aparat i poigrati se. Fotkam sve, i vrlo ga često nosim sa sobom. Sve me više zaokuplja stajling nego li priprema hrane. Inspiraciju pronalazim u kuharicama, na internetu, na tržnici koju obožavam.”

Danas se na blogu nalazi više od 300 različitih recepata, što slatkih što slanih jela, popraćeno s više od 600 fotografija. Recepti  su vrlo širokog spektra, od starih noninih slastica preko modernih kolačića i torta, veganskih, vegetarijanskih a u zadnje vrijeme i sve popularnijih Raw (sirovojelskih) recepata.  “Moja “mala bilježnica” s receptima danas je vrlo posjećen blog i inspiracija mnogima.” Tamarini su recepti redovito i u hrvatskim tiskanim medijima kao i na ovom portalu.

Blog Ave dulcis posjetite na ovom linku a najave za recepte pravite na ave dulcis profilu na facebooku. Na facebooku Tamara objavljuje i brojne kreacije za smoothije i zdrave sokove, od kojih neke možete naći i na našim stranicama.

 

 


  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Predmet

  Spam zaštita

  ID slike

  Vaša poruka

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]


  Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
  author
  Od Okusi
  Marketing
  Kategorije
  Oglasi
  Booking.com
  Booking.com
  Facebook
  Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
  Okusi.eu izbornik