SPONZORIRANI VIDEO

SPONZORIRANI VIDEO

Mnogi su za METRO znali i prije nego je konačno stigao u HRVATSKU. Jer METRO je oduvijek bio podrška radu malih poduzetnika i mnogi su naši mali poduzetnici u nabavku odlazili upravo do METROa i to najbližeg – onog u Austriji. «Dan mojeg poslovanja» obilježit će se u 25 zemalja svijeta u kojima METRO Cash & Carry posluje. Osim Europe, prisutan je primjerice čak i u Japanu i Indiji.

Mali poduzetnici obogaćuju našu zajednicu. Oni zapošljavaju tisuće ljudi diljem svijeta i stoga su važan pokretač ekonomije svake zemlje. Upravo iz tog razloga METRO želi započeti novu tradiciju obilježavanja dana malih poduzetnika i tako im izraziti poštovanje. Ove godine će se «Dan mojeg poslovanja» održati 11. listopada a narednih će godina svaki drugi utorak mjeseca listopada biti rezerviran za ovaj jedinstveni dan. Time se želi ujedno promicati i poticati neovisno poduzetništvo.

Mali poduzetnik je čovjek koji želi raditi za sebe, sanjati svoj san samostalnosti. Često to uključuje i nesigurnost i rizik te velik broj radnih sati, neprospavanih noći, nedostatka vremena za vikende i ljetovanja.

Milijuni marljivih malih poduzetnika širom svijeta svakog dana svojim uslugama naše živote čine ugodnijim, veselijim i bogatijim. Nebitno o tome o kakvom se poslu radi, radi li se o vašem kafiću u kojem vam pripremaju savršenu kavu, ili možda frizerki koja radi najbolju frizuru.

Širom svijeta će na “Dan mog poslovanja”, mali će poduzetnici pripremiti posebne ponude za svoje kupce. Neki će ponuditi besplatni kolač ili kavu, dodatnu čašu vina, uz onu naručenu ili možva obrok ili frizuru po sniženoj cijeni.

Na ovoj stranici potražite u vašoj blizini sve lokacije poduzetnika i sve ove posebne ponude.

Poduzetnici se ovakvim ponudama na svoj dan žele svojim kupcima odužiti za podršku i vjernost, te možda privući nove, buduće kupce. Kupci malim poduzetnicima svojim dolaskom mogu iskazati svoje zadovoljstvo uslugama te pokazati koliko su im važni.

U ovom danu mogu sudjelovati svi, i poduzetnici i kupci. Poduzetnici koji su zainteresirani za sudjelovanje se mogu prijaviti ovdje a na istoj stranici građani mogu vidjeti koje ih sve posebne ponude očekuju taj dan kao i adrese na kojima je moguće uživati u pogodnostima.

Uz obilježavanje «Dana mojeg poslovanja» METRO je snimio i kratki filmić i ako pažljivo gledate, prepoznati ćete i Zagreb i neka lica koja su vam možda poznata.

 

Sudjelujte u slavlju, kao kupac ili kao poduzetnik i uživajte u ovom posebnom danu!

 

*Objavu ovog posta je sponzorirao METRO

 


  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Predmet

  Spam zaštita

  ID slike

  Vaša poruka

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]


  Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
  author
  Od Okusi
  Marketing
  Kategorije
  Oglasi
  Booking.com
  Booking.com
  Facebook
  Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem