Hotel budućnosti

U hotelu Vinotel Gospoja, u Vrbniku na Krku, Hrvatski Telekom predstavio je jedinstveno rješenje za hotele budućnosti

 • Hrvatska postaje turistička destinacija s ponudom digitalnih hotelijerskih rješenja na svjetskoj razini

 

Novim uslugama za hotelijerstvo, predstavljenim 6. listopada 2017. u Vinotelu Gospoja u Vrbniku na Krku, Hrvatski Telekom priključio se svjetskim trendovima predstavivši jedino hrvatsko cjelovito tehnološko rješenje za hotelijere. HT je pritom lansirao tri nove usluge za hotelijerstvo: Hotel PMS (Property Management System), mobilnu hotelsku aplikaciju i Hotel TV, a Vinotel Gospoja tako je postao prvi hotel budućnosti.

Što ove usluge znače za hotel? One omogućuju točnu evidenciju potrošnje gostiju, brzu i automatiziranu prijavu i odjavu gostiju, automatizirani sustav vođenja internih i vanjskih rezervacija, mogućnost praćenja potrošnje materijala kao i trenutačan uvid u stanje domaćinstva i izvještaje o poslovanju. A gostu je dovoljno par dodira po zaslonu mobitela ili tableta za check-in ili check-out, rezerviranje termina u wellness centru ili stola u restoranu, posluge u sobi…

Sve to dio je jedinstvene hospitality platforme koja je izrađena s ciljem integracije i interoperabilnosti svih proizvoda i usluga za hotelijere. Tako povezane usluge omogućuju kvalitetan, personaliziran i gostu prilagođen plasman raznovrsnih ponuda i sadržaja. S druge strane, gost može jednostavno i zanimljivo planirati slobodno vrijeme unutar i izvan hotela.

Tom je prigodom Saša Kramar, član Uprave Hrvatskog Telekoma i glavni operativni direktor za poslovne korisnike, rekao kako hoteli, s obzirom na aktualne pokazatelje o utjecaju tehnologije, teže za što boljom i efikasnijom uslugom: „Suvremene tehnologije u hotelijerstvu znatno olakšavaju poslovanje, štede novac i vrijeme te utječu na zadovoljstvo gosta. Gosti danas traže ležerniji pristup, fleksibilniju uslugu i interaktivnu komunikaciju.”

 

„Intenzivno radimo na proširenju sustava usluga specijaliziranih za hotelijersku i turističku industriju uz najbolje partnere u regiji i najnaprednije tehnologije, pa hoteli koji koriste naše usluge posluju ravnopravno uz svjetske igrače. Ovisno o konkretnoj potrebi korisnika, HT kombinira praktično sve usluge i tehnologije kojima raspolaže – fiksne, mobilne i cloud.”, rekla je Ivana Beli Oštarčević, direktorica Odjela za ICT ponudu u HT-u.

Franjo Toljanić, vlasnik hotela Vinotel Gospoja kazao je kako je Hrvatski Telekom kvalitetan partner koji je može isporučiti više ICT rješenja potrebnih za efikasnije poslovanje: „Želja nam je bila napraviti više integrirati kvalitetna i provjerena rješenja te u konačnici uštedjeti vrijeme koje bismo potrošili na kontrolu većeg broja izvođača. Na kraju smo i dobili vrhunsku uslugu i podršku, na zadovoljstvo naše, ali i, što je još važnije, naših gostiju.“


  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Predmet

  Spam zaštita

  ID slike

  Vaša poruka

  [wpgdprc "Upotrebom ovog kontakt obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje Vašim podacima na ovoj web stranici."]


  Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
  author
  Od Ana Biško
  Marketing
  Kategorije
  Oglasi
  Booking.com
  Booking.com
  Facebook
  Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
  Okusi.eu izbornik