Tržnice u Puli otvaraju dio objekata

Primili smo informacije o otvaranju dijela objekata u sklopu pulskih tržnica za koje je dozvoljeno da rade temeljem nove odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Bitno je napomenuti svim korisnicima usluga objekata koji će se otvoriti da je nužno strogo pridržavanje mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te svih dodatnih mjera koje su propisane.

Omogućit će se rad i prodaja subjekata u sklopu pulskih tržnica i to:

–        ribarnica;

–        mesnica;

–        svi kiosci u sklopu zgrade tržnice,

–        svi kiosci na tržnici u centru i na tržnici Veruda.

Radno vrijeme: svaki dan osim nedjelje od 8 do 13 sati.

Molimo javnost da poštuje sve dodatne mjere kako bi svojim ponašanjem omogućili trgovcima da rade u ovim iznimno teškim uvjetima. Uputa za kupce i posjetitelje tržnica je da:

–        ne stvaraju gužve već da se kreću prema uputama zaštitara ili redara u sklopu tržnice,

–        uvažavati propisanu udaljenost od 2 metra između 2 kupca;

–        koristiti sredstva za dezinfekciju koja se nalaze u prostoru tržnice, a osobno dolaziti sa svojom zaštitnom maskicom i rukavicama,

–        voditi brigu o mjeri socijalnog distanciranja (2 metra) kako bi se svi rizici prenošenja zaraze sveli na minimum.

 

Nove informacije, dobivene 2. travnja:

Postavljaju se i kućice koje se koriste za vrijeme Adventa u Puli, a koje su ovom prilikom Grad Pula i Pula Film Festival dali na besplatno korištenje OPG-ima za  prodaju svojih proizvoda. Kućice će biti postavljene na tržnici u centru na kojoj će se nalaziti njih 11, a postavit će se i dodatnih četiri na tržnici na Verudi. Ove aktivnosti poduzete su na temelju posljednjeg naputka Stožera civilne zaštite RH gdje je dozvoljen rad tržnica koje su čvrsti i u potpunosti zatvoreni objekti, imaju prodavaonice i kioske.

Na ovaj način dodatno će se omogućiti kupovanje svježih i zdravih namirnica koje neki stanovnici nisu mogli na drugačiji način nabavljati.

Kupnja će biti moguća od subote, 4. travnja 2020. godine, a radno vrijeme je od 8 do 13 sati, dok su Uskrs i uskrsni ponedjeljak neradni dani.

Bitno je napomenuti svim posjetiteljima pulskih tržnica da je i nadalje nužno strogo pridržavanje mjera i uputa Stožera civilne zaštite RH.

Stoga, molimo javnost da poštuje sve preventivne mjere kako bi svojim ponašanjem omogućili trgovcima da rade u ovim iznimno teškim uvjetima. Uputa za kupce i posjetitelje tržnica je da:

ne stvaraju gužve već da se kreću prema uputama zaštitara ili redara u sklopu tržnice;

uvažavaju propisanu udaljenost od 2 metra između 2 kupca;

koriste sredstva za dezinfekciju koja se nalaze u prostoru tržnice, a osobno da dolaze sa svojom zaštitnom maskicom i rukavicama.

 


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Okusi
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik