Okusi varaždinskog kraja

 

U vremenu od 13. travnja do 01. svibnja održati će se treći po redu Dani okusa varaždinskoga kraja, koji ove godine obuhvaćaju 14 ugostiteljskih objekata – nosioca standarda Okusi varaždinskoga kraja. Oni će ljubiteljima gastronomskih specijaliteta omogućiti da po promotivnoj cjeni uživaju u dva menija od tri slijeda jela spravljenih od tradicijskih namirnica našega kraja.

Doživjeti kuhinju varaždinskoga kraja, znači upoznati bogatstvo i raznolikost jela koja su, s jedne strane, nastala jednostavnošću pripreme i domišljatošću seoskih domaćica uz kućna ognjišta ili, s druge strane, osobitim kulinarskim umijećem i vještinama u građanskim, gospodskim i plemenitaškim dvorskim kuhinjama.

Ljudi su ovdje oduvijek znali uživati u bogatstvu okusa što krijepe tijelo i opuštaju dušu, u dobrom jelu i piću. Zato to preporučuju i svojim gostima.

I ne žurite pri tom… Predajte se vremenu i doživljaju… Osjetite u svakom zalogaju kolika je ljubav, a kako kaže ona narodna „Ljubav ide kroz želudac“, utkana u pripremu jela koje blagujete Doživite i istražite raznovrsne palete okusa u odabranim objektima koje resi oznaka standarda Okusi hrvatske tradicije – Okusi varaždinskoga kraja.

 

Kušajte i uživajte upoznajući ih.

 

Dobar vam tek !

 

Cjelokupnu ponudu menija po objektima možete preuzeti ovdje.

 

Izvor: Explore Croatia

fotografije preuzete: TZ Varaždinske županije

 

 


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Okusi
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik