Frankova ciglica u novom izdanju

Franckova Jubilarna kava, koja već desetljećima utjelovljuje tradiciju kvalitete, pojavila se u novom ruhu. Limited Edition pakiranje Jubilarne kave, predstavljeno na današnjoj gastro radionici Francka, nastalo je u suradnji s ilustratoricom Anom Žaja Petrak, koja je u svojem stilu ilustrirala ono što popularna Ciglica predstavlja i što je čini idealnim poklonom.

Svima poznati puni čokoladni okus i neodoljivi miris Franck Jubilarne kave ne očarava ljubitelje kave samo u šalici nego i kao sastojak slastica. Neke od ideja za kolače pripremljeni na bazi kave, sudionicima gastro radionice pripremila je Iva Pehar, pobjednica treće sezone MasterChefa Hrvatska.

“Franck jubilarnu kavu pamtim odkad znam za sebe kao zlatni standard za sve kave. Sa svojim punim čokoladnim okusom i mirisom, idealna je pratnja gotovo svim slasticama ali bezbrojne su mogućnosti i kad je koristimo kao sastojak kolača. Jubilarna je univerzalna zato je treba uvijek imati kao sastojak u kuhinji” objasnila je Iva Pehar.

Kolače koje je pripremila pobjednica MasterChefa, sudionici gastro radionice u slast su pojeli uz svježe pripremljenu kavu Jubilarnu kavu iz džezve koju je točno prema normativu, upravo onakvu kakva treba biti, skuhao Franckov profesionalni barist, Josip Novačić.

Sa zasluženim statusom kraljice među kavama, Franck Jubilarna kava u Limited Edition verziji, daje posebno značenje ritualu pripreme i uživanja u kavi. Dostupna je na svim policama Konzuma.

Franck Gastro radionica (2)

Fotografije: Igor Kralj


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Anita Žuvela
Najnoviji recepti
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik