Dani piva i vodeni sportovi u Karlovcu

Uživaj na Korani cijeli dan i zabavi se navečer na Danima piva u Karlovcu!

Ove subote 28. kolovoza u Karlovcu očekuje vas prava vodena avantura na rijeci Korani.

U Karlovcu sutra počinju 34. tradicionalni Dani piva Karlovac. U gradu na četiri rijeke očekuje se stoga u narednim danima velik broj posjetitelja iz raznih krajeva Hrvatske. Karlovački domaćini pripremaju i njima i svojim sugrađanima pravu poslasticu.

Na lokaciji podno Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac od 10 do 18 sati na Korani će se posjetitelji moći provozati na kajaku ili SUPu ispod pontonca ili drvenog mosta, spusti se u raftu preko Koranskog slapa, ili pak na obali rijeke gađati metu s lukom i strijelom, odigrati partiju badmintona ili se jednostavno opusti u hammoc ili kampig parku kojeg će ekipa iz agencije Kamat adventure napraviti za ovu prigodu.

 

Na Korani će se posjetitelji moći provozati na kajaku ili SUPu ispod pontonca ili drvenog mosta, spusti se u raftu preko Koranskog slapa

Dane piva u Karlovcu ove će godine obilježiti i jedna nesvakidašnja atrakcija – katapult na napuhavanje „blob“ koji će sigurno nadolazeći vikend na Foginovom kupalištu privući mnoštvo adrenalinskih zaljubljenika.

 

 

Zanimljivo, ovo je prvi puta da se „blob“ koristi na rijeci, zbog čega će posjetitelji ovogodišnjih Dana piva Karlovac, ali i svi ostali, u njemu moći uživati oba dana vikenda – u subotu i nedjelju i to od 10 do 18 sati s pauzom od 13 do 14 sati.

 

Dani piva u Karlovcu

Dane piva u Karlovcu ove će godine obilježiti i jedna nesvakidašnja atrakcija – katapult na napuhavanje „blob“

Svi željni smijeha i dobre adrenalinske zabave pozvani su ovu subotu u Karlovac da iskušaju nešto novo i uživaju u vikendu!

Više o aktivnostima u Karlovcu ovdje.


Podijelite i na drugim društvenim mrežama:
author
Od Okusi
Marketing
Kategorije
Oglasi
Booking.com
Booking.com
Facebook
Copyright © 2015 Okusi.eu | Web design & Development by: Endem
Okusi.eu izbornik